Spelenderwijs leren

activiteitentafel hout

Gaan je kinderen naar de peuterspeelzaal om te spelen dan verwacht je ook dat er aandacht wordt besteed om dingen te leren, in veel gevallen wordt er gewerkt aan de fantasie, motoriek, balans en evenwicht, maar ook het sociale aspect is erg belangrijk voor de kinderen. Samen spelen en leren met andere kinderen om te gaan, door gebruik te maken van een activiteitentafel hout kunnen de kinderen samen spelen. De verschillende modellen maken het mogelijk om met twee, of zelfs zes kinderen samen iets te ondernemen.

activiteitentafel hout

Voor meerdere ruimtes geschikt

Een wachtruimte, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal, bij kinderspel.net zijn er voor de verschillende ruimtes leuke tafels te verkrijgen. Bijvoorbeeld de ronde activiteitentafel hout waar meerdere kinderen lekker aan kunnen zitten, samen spelen en de speeltjes passen in de bak in het midden van de tafel. De mogelijkheid om samen een spelletje te spelen is er natuurlijk ook, een speeltafel voor twee kinderen is in verschillende formaten verkrijgbaar. Geschikte stoeltjes of bankjes voor de tafels zijn ook los te koop in de webshop.

Complete speeltafels

Kinderen zijn vaak in het bezit van veel fantasie, geef ze een aantal opties om mee te spelen en de mooiste verhalen komen te voorschijn. Met de houten kralentafel en de treintafel heb je twee tafels die kant en klaar zijn, gegarandeerd uren speelplezier voor de kinderen. Wil je een leerzame activiteitentafel hout, dan is de spelletjestafel met de magneten erg leuk en leerzaam. Omdat de magneten omgekeerd zijn gemonteerd zorgt dit voor vele leerzame, maar ook lachmomenten voor de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *