Klaar voor de winter met een stoere kinder jas

Om er zeker van te zijn dat je zoon of dochter er deze winter in stijl bijloopt in een goed zittende kinder winterjas, doet het je goed om deze op tijd te kopen. Niet alleen heb je de keuze uit een brede collectie in de laatste kleuren, materialen en prints, je bent er ook zeker van dat je kind meer dan genoeg tijd heeft om zijn of haar favoriete model goed te keuren!

Kies uit verschillende jassen van bekende merken

Een goede jas is een van de belangrijkste musthaves voor kids. Het houdt ze warm, is makkelijk overal mee naar toe te nemen en het maakt iedere outfit helemaal compleet. Daarom is het verstandig om te kiezen voor jassen van bekende merken als Vingino, Jack & Jones of Scotch & Soda. Naar welk merk gaat jouw voorkeur uit?

Een jongens winterjas of meisjes winterjas volgens de laatste trends

Deze winter domineren stoere prints, warme kleuren en comfortabele prints het modebeeld. Tijd om jouw zoon of dochter ook in zo’n jongens winterjas of meisjes winterjas te steken. Brengt jouw zoon of dochter het liefste zoveel mogelijk tijd buiten door? Overweeg dan zeker om een jas te bestellen die wind- en waterdicht is. De winterjassen zietten comfortabel, bewegen goed mee en zien er na intensief gebruik nog steeds even goed uit.

Meer verhalen